Om hemsidan

Lunds OKs hemsida är byggd i WordPress. Den 31/12 2022 stängde hemsidor i Idrottonline. Under hösten 2022 jobbade arbetsgruppen med att skapa nya sidan i WordPress, och flytta över relevant information från idrottonline-sidan. Vi har i samband med detta också passat på att städa och fräscha upp innehållet.

Redaktörer i WordPress

Helst vill vi att alla kommittéer som har ”levande info” på hemsidan ska ha en egen redaktör som kan ajourföra sina sidor i WordPress. Hör av er till oss på admin@lundsok.se så fixar vi användarkonto och introduktion till er.

Lösenordsskyddade sidor

På hemsidan finns några sidor som är endast  för klubbens medlemmar. Det är t.ex. sidor med interna rutiner och dokument, pdf-karta för Månadens bana, markägarkontakt-dokument, etc.
På gamla idrottonline-sidan loggade man in med sitt idrottonline/eventor-konto för att komma åt skyddade sidor. WordPress har (tyvärr) ingen sådan integration mot idrottonline-konton. Vi har istället ett fast klubbgemensamt lösenord på dessa sidor, som kommer att bytas årligen. Lösenordet kommer att kommuniceras till medlemmar på årsmötet och även anges i årsskriften.
Du kan även få reda på lösenordet genom att maila till admin@lundsok.se

Frågor om hemsidan?

För frågor om hemsidan, kontakta arbetsgruppen på admin@lundsok.se

// Arbetsgruppen – Malte, Richard, Claes och Eva-Lotta