Kläder

Tävlingströjor och overaller

Lunds OK Teamshop

Lunds OKs officiella tävlingströjor och overaller mm köper man via Lunds OK’s teamshop hos Trimtex. Där finns kläder både för OL och MTB-O. Teamshopen kommer att vara öppen för beställningar 2 gånger per år (Januari och Augusti). Det är alltså endast vid dessa tillfällen som man kan beställa kläder från teamshopen.

Du går själv in och gör beställningen i teamshopen och beställningen levereras till dig som paket. Fraktkostnad tillkommer på alla beställningar med 89 SEK. Tips: beställ tillsammans med andra klubbkompisar för att spara in fraktkostnaden.

Trimtex har 2024 lanserat en ny version av vår teamshop och alla kunder måste därför upprätta ett nytt konto, oavsett om du har beställt tidigare eller inte.
1) Skapa ett konto för att få tillgång till din teamshop genom att klicka på denna länk https://shop.trimtexcustom.se/
2) Du får tillgång till teamshopen genom att lägga in din teamkod: lundsok-1315 
En vägledning om hur du upprättar nytt konto, loggar in och lägger till din teamshop hittar du här https://youtu.be/ua831jnO09g

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se Trimtex digitala storleksguide här: https://trimtex.se/sv/fitle/Fitle.html eller direkt till instruktionsfilmen för om Trimtex storleksguide  https://www.youtube.com/watch?v=M7_7cJLrZSM&t=1s

När din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse från Trimtex inom kort.
Trimtex rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt.

Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med Trimtex på support@trimtex.se eller på telefon 026-24 98 90.

Juniorer

Juniorstorlekar har ett lägre pris och juniorer upp tom 18 år som behöver vuxenstorlekar får subventionerade priser.

Om du är under 18 och behöver vuxenstorlekar: Använd koden: LundsOK20-TS0001315 för att få de subventionerade priserna. Om man använder koden så blir det en egen order med egen fraktkostnad. Gå gärna ihop med träningskompisar och lägg en gemensam order för att spara in på frakt.

Byte & Retur

Produkter som köps via teamshop är inte lagervaror och ingår dessvärre inte i bytes- och returrätten eftersom varje plagg är specialtillverkat för Lunds OK. Fullständiga villkor finns beskrivna i teamshopen.

Övriga klubbkläder

Mindre artiklar (Mössor, Pannband) köper du av klubbens klädansvariga Linda och Mats Karlsson. Det finns även ett begränsat sortiment av äldre kollektioner som säljs ut till rabatterade priser. Kläderna förvaras på Stallet. Om du är intresserad av att köpa kläder så maila: klader@lundsok.se för att komma överens om tid för provning/överlämnande.

Tävlingsbyxor finns i Teamshoppen. Vill man inte köpa dessa, så rekommenderas att man använder marinblå eller rosa byxor. 

Begagnade kläder och skor

LOK-kläder eller andra kläder med orienteringsanknytning
Har du kläder som du inte längre använder, men som har mer att ge? Söker du kläder, tex i nästa storlek till ditt barn? Då kan du annonsera eller söka i Facebook-gruppen Lunds OK – klädkorgen

Orienteringsskor
Behövs nya skor till dig eller ditt barn? Kolla skolådan på Stallet (ovanpå ”kvarglömt”-korgen på väg in i köket). Hittar du några som passar så ta hem och använd!
Har du skor som du inte längre använder, men som har mer att ge? Lägg dem på Stallet så kan någon annan använda.

Ukraina-loppis
På Stallet finns sedan mars 2023 en hörna med begagnade skänkta LOK- och träningskläder och skor. Hittar du något som passar dig, swisha en slant till angivet nummer. Pengarna skänks till Ukraina, tex UNHCR eller Föreningen Svenskbyborna bedriver hjälpverksamhet och utvecklingsprojekt i den ukrainska byn Gammalsvenskby. Under 2023 har vi skänkt totalt 6000 kr. Fortsätt handla!

Ullmax

Klubben säljer också produkter från Ullmax. 10-30% av denna försäljning är provision för klubben. Ullmax har produkter som passar för all typ av aktivitet, som t ex träning, tävling, trädgårdsarbete, skidåkning och vandring. De varmaste kvaliteterna passar bra för de tillfällen man måste stå stilla utomhus när det är kallt. Det finns underställ och sockar i olika varma kvaliteter, både ull och och funktionsmaterial, men också trosor, kalsonger, mössor, mamelucker mm. Linda och Mats Karlsson ansvarar för klubbens beställningar. Har du frågor så kontakta dem på klader@lundsok.se.

Via säljlänk (klubben får högre provision 30%)

Under månaderna september till februari kan du beställa via klubbens Ullmax Säljlänk [ej aktiv under perioden mars-augusti]. Klubben skickar samlingsbeställningar normalt ca var 2-3 vecka, beroende på orderingång och så snart inkomna order uppgår till totalt minst 2500 kr. Leveransen kommer hem till den klubbansvarige och man kan antingen hämta sina grejer hemma hos denne eller så kommer man överens om överlämning i samband med någon aktivitet. Man behöver inte själv betala för frakten.
Övrig tid på året (mars-augusti) kan man istället beställa via Ullmax webbshop nedan.

Via Ullmax webbshop (klubben får lägre provision 10%)

Lägg beställningen i Ullmax webbshop. Fördelen med detta är att man får en snabb leverans direkt hem till sig själv. Nackdelen är att man själv får stå för fraktkostnaden (normalt ca 49 kr) samt att klubbens provision är lägre. Även här ska man se till att det är Lunds OK som gynnas av köpen (välj Lunds OK som organisation som du vill stötta vid utcheckning).
Detta sätt att beställa passar bäst om man har mycket bråttom att få sin leverans eller om man vill beställa under lågsäsong från mars till augusti. Ibland har Ullmax kampanjer med fri frakt i webbshopen under begränsade perioder. Gilla gärna Ullmax sida på Facebook, så får man reda på när sådana perioder infaller.