Anmäl dig som funktionär till SM sprint

Nu är det dags att önska vad man helst vill hjälpa till med på SM sprint som vi arrangerar 27-28 maj. Alla behövs – medlemmar, släktingar och vänner – totalt 300 st!

Alla funktionärer som tar sig an arbetspass som totalt omfattar minst 8 timmar får en T-shirt i funktionsmaterial samt enklare fika. Anmäl här vilken typ av arbetsuppgift du helst vill ha samt önskad storlek på T-shirt.

Man behöver inte vara medlem i Lunds OK för att vara funktionär, så fråga gärna släktingar och vänner om de vill vara med och ge dem länken till frågeformuläret att fylla i. Icke-medlemmar behöver vara minst 15 år. Medlemmar som är 10 år och yngre blir inte tilldelade egna funktionärsuppgifter.

Låt oss hjälpas åt att ge alla deltagare en härlig upplevelse när de besöker Lund, samtidigt som vi själva har ROLIGT tillsammans!

Här finns en storleksguide för T-shirten som kommer från Bagheera.

Projektledare: Anna Ljungqvist
Tävlingsledare: Jens Sörvik
Tävlingsledare: Kristina Spångberg