Breddkommitténs preliminära program 2023

LOKs Breddkommitté planerar – i nuläget – för följande aktiviteter under 2023.

18–19 mars. OK Orions tävlingar ”Vårracet”, lång + medel, i underbar och mycket utmanande terräng på Torhamnslandet i östra Blekinge. Det arrangeras inga tävlingar i Skåne den helgen så en tur till Blekinge kan passa bra.
8–9 juli. Havs-OL, Karlshamn, Blekinge. Tjärö, medel och Järnavik, lång. Blekinge på sommaren – Sveriges Trädgård – och dessutom orientering. Kan det bli bättre?
8–10 september. Veteran-SM i Tiveden – sprint i Askersund fredag kväll och sedan medel/lång i riktig vildmarksterräng nästan helt utan stigar norr om Karlsborg lördag-söndag. En riktig utmaning! Det finns tävling/banor även för alla som inte har veteran-åldern inne.
27–29 oktober. Bornholm Höst Open – sprint i södra Rönne på fredagen och sedan skogstävlingar i Paradisbakkerne och Raghammer lördag-söndag. Sedan möjlighet att stanna ett par dagar på Bornholm för extra träningar. En perfekt avslutning på orienteringsåret!

Boka alltså in ovanstående datum så du/ni inte missar något.
Breddkommitténs aktiviteter är öppna för ALLA medlemmar i Lunds OK.
Håll utkik på hemsidan och Facebook för mer information och kommande anmälan.

Välkomna önskar Breddkommittén
Mats Bredfelt

PS
Breddstafetterna Tjoget 1-2 juli och 25-manna 7 oktober kommer LUJEK att ha med i sin planering.