Annandag Första april-träning feat. DJ Brandt 2024 deluxe edition

Tisdag 2 april bjuder Elin, Kajsa och Becca in till den sjätte upplagan av första april-träningen! Tyvärr blir det ingen äkta första april-träning i år heller, då OK Tyringe valt vårt favoritdatum till Tyringerundan. Alltså namnbyte i år igen till ”annandag” första april-träning! Varmt välkomna!

Den vanliga tisdagsträningen utgår och ersätts av denna ploj-orientering.

ANNANDAG FÖRSTA APRIL-TRÄNING FEAT. DJ BRANDT 2024 DELUXE EDITION

Elin, Kajsa och Becca bjuder in till den sjätte upplagan av första april-träningen! Tyvärr blir det ingen äkta första april-träning i år heller, då OK Tyringe valt vårt favoritdatum till Tyringerundan. Alltså namnbyte i år igen till annandag första april-träning! Varmt välkomna!

TLDR: Ta med SI-pinne och discokläder, kom i tid till genomgång(18:00)!

Syfte: Ha kul och bli förvirrad. Ploj-OL är annorlunda från andra träningar eftersom det innehåller mer tänkande och knasigheter. Till exempel förra året när träningen gick ut på att spela Fia med knuff! Snabbhet och orienteringsteknik är inte alltid det som avgör vem som vinner…
Instruktion: Det finns 3 banor: Maximus (ca 9 km, lila nivå), Medimus (ca 4 km, lila nivå ) och Minimus (ca 2,5 km, gul nivå). Efter genomgången kommer det att vara en gemensam masstart för alla löpare. Efter en slinga ankommer man till en bemannad kontroll och därefter ska endast Maximus-löpare springa en slinga till, övriga går i mål. Glöm inte att stämpla ut på Stallet efter målgång!

Vuxna: Skriv upp dig på närvarolistan innan du startar och stryk dig när du kommit i mål. Det är viktigt att du gör detta för att 1) vi ska få statistik på hur många som är på träningen, 2) Elin, Kajsa och Becca behöver veta vem som försvunnit i skogen.

Samlingsplats: Stallet, Dalbybadet
Start: Gemensam genomgång av träningen på Stallet kl 18.00. Gemensam start 18:15. Kom i tid!
Karta: Ja, ja
Kontroller: Ja
Utrustning: OL-skor, kompass, SI-Pinne!!!!!! Din bästa disco-outfit som tål smuts och skog!
Pris: Pris till alla i minimus samt de tre bästa i medimus respektive maximus.
Service: Efter träningen finns omklädning, dusch och bastu.
Mackor: Stugvärden serverar mackor till självkostnadspris (5 kr/st). Skriv upp dig på mackelistan innan start, den sitter på anslagstavlan i hallen.
Feedback på träningen: Vid klagomål/frustration/hatbrev vänligen skriv till minou.larsson03@gmail.com
Väderansvarig: Selma Larsson

Välkomna! önskar Elin, Kajsa, Becca och DJ Brandt