Träningsföreläsning med Hanna Lundberg

På torsdag 7/3 är det dags för vår första träff med Hanna Lundberg.
Löpträningen kommer att utgå från Stallet kl 18:30. Därefter blir det snabb dusch och 19:45 börjar en föreläsning av Hanna på temat ”Hitta rätt och tänka rätt”. Därefter, ca 20:30, blir det frågestund med Hanna. Självklart blir det mackor efter löpningen.
Alla i klubben är välkomna!

Lunds OK har under 2024 en bonustränare till ungdomar och juniorer. Hanna Lundberg kommer finnas som bollplank och ge tips och trix om träning med fokus på hållbar och sund satsning. Det kommer att bli minst 3 träffar/föreläsningar under året, och Hanna är utöver detta tillgänglig för frågor. Tex kan klubbens ungdomar och juniorer visa sina träningsdagböcker och få feedback på sin träning.
Vi ungdomsledare är tacksamma och glada över denna möjlighet. Vi tror att det kommer att bli fantastiskt roligt och inspirerande.