Invigning nya naturum Skrylle 17 februari

Lördag 17 februari invigs nya naturum i Skrylle. Lunds OK kommer tillsammans med SKOF att arrangera två orienteringsanknutna aktiviteter som ska locka fler att prova på orientering. Medhjälpare önskas!

För er som inte har möjlighet att vara med på klubbens träningsdag i Åhus lördag 17 feb finns det ändå möjlighet att komma ut i skogen i samband med invigningen av nya naturum i Skrylle.

Info/inbjudan till invigningen på Skryllegårdens hemsida
https://skrylle.se/nar-oppnar-det-nya-naturumet/

Lunds OK kommer tillsammans med Skånes OF att arrangera två orienteringsanknutna aktiviteter som ska locka fler att prova på orientering. Är det någon som har några timmar över, mellan kl 10 och 15, är ni verkligen välkomna att hjälpa till med våra aktiviteter.
Kontakta i så fall mig inom kort.

Bittan Swedenborg