Jukola/Venla kaveln

LUJEK planerar att anordna resa till Kauhava, strax öster om Vaasa i Finland för att delta i Jukola/Venla kaveln 15-16 juni. Förra årets tävlingar var riktigt trevliga och vi hoppas att många av klubbens medlemmar vill följa med i även år. Anmälan sker under klubbaktiviteter på eventor: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/19880 senast den 28e januari. Vi har satt anmälan tidigt i år för att försöka komma ner i pris på anmälningsavgiften.

UPPDATERING angående egenavgifter: Klubben kommer endast stå för anmälningsavgiften till själva kaveln. Alla övriga utgifter får respektive medlem betala. Detta gäller både för seniorer, juniorer och ungdomar.

Damkavlen är 4 sträckor  6,8 – 9,0 km 
Herrkaveln är  7 stäckor  9,3 – 15,8 km 
Terrängen för Venla- och Jukolakavlen är typisk Österbottnisk berg i dagen terräng splittrad av åkrar. Höjdskillnaderna i terrängen är 0-30m. Berg i dagen partierna är detaljerade och krävande orienteringsterräng. Man kan hålla hög löphastighet på de flesta delarna.

Mer info och orienteringsinpiration finns på https://jukola.com/2024/sv/tavlande/tavlingsinbjudan/

med vänlig hälsning LUJEK

P.S.
Jukola/Venla är bara en av alla roliga stafetter och resor vi ska göra tillsammans 2024.
 Breddkommittén och LUJEKs planer för 2024, Stafetter och resor 2024