Dags att anmäla sig om logivärd på Lundaspelen

Den 1-5 januari är det Lundaspelen i basket och för tredje året i rad kommer vi i Lunds OK hjälpa EOS med arrangemanget genom att vara logivärdar på Polhemskolan. Skriv upp dig på ett arbetspass, och bidra till att klubben får ett icke oansenligt bidrag till klubbkassan. Pengar som kan bidra till vår verksamhet, hyra till klubblokalen och möjlighet att bibehålla medlemsavgifterna nere etc.

Även 2024, den 1-5 januari, kommer vi att hjälpa EOS med Lundaspelen i basket och för tredje året i rad kommer vi att vara logivärdar på Polhemskolan. Detta är visserligen inte ett orienteringsrelaterat arrangemang men det handlar om idrott samtidigt som det ger ett icke oansenligt bidrag till klubbkassan. Pengar som kan bidra till vår verksamhet, hyra till klubblokalen och möjlighet att bibehålla medlemsavgifterna nere etc. Det kan också vare en bra möjlighet till att lära känna några fler i klubben. Här behövs inga orienteringskunskaper, så alla kan göra en insats!

En logivärds främsta uppgifter är att visa besökarna till rätta och att se till att allt är OK på anläggningen. Detta innebär att man visar lagen var de ska bo när de kommer, svarar på frågor, ser till att inga brandvägar eller korridorer blockeras och inga dörrar ställs upp, fyller på toapapper och handdukar mm. Som logivärd har vi ett eget rum som vi utgår ifrån, där kommer även finnas en liten kiosk. Främst aktivitet kommer det att vara under ankomst- och avresedag samt under kvällen när lagen kommit tillbaka från sina matcher. Detta innebär att det kommer att finnas tid till att exempel läsa, kolla på film eller arbeta på datorn, planera inför vårens aktiviteter mm.

En förändring jämfört med förra julens Lundaspel är att förläggning enbart sker i två byggnader vilket innebär att det inte behöver vara någon extra bemanning nattetid. Under natten behöver inte båda vara vakna hela tiden men det ingår att regelbundet gå runt och titta till båda byggnaderna. Frukost, lunch och middag erbjuds i samband med passen, dessa måltider serveras i skolans matsal. Nedan finns en länk till ett Google-dokument där det framgår vilka passa du kan välja mellan. Skriv in namn och telefonnummer på det/de pass du kan hjälpa till på.
Lundaspelen bemanning LOK 2024 – Google Kalkylark

Passen är fördelade enligt följande tider:
07:00-17:15 2 personer
17:00-00:15 2 personer (ett lämpligt pass om man jobbar samma dag)
24:00-07:15 2 personer
In- och Utcheckningspassen är något annorlunda

För att även jag ska kunna få lite julfrid ber jag er alla att gå in och anmäla er så fort som möjligt, men senast den 10 december. Tänk på att ni som är först till kvarn också har flest pass att välja på. Något annat att tänka på är att du direkt efter att du satt upp dig på ett pass också ska beställa ett utdrag ur belastningsregistret på följande länk:  https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-annan-verksamhet/

Efter hand som passen blir bokade kommer en del namn att bli gulmarkerade. Dessa har utsetts till ansvarig för just det passet. Ni måste finnas tillgängliga på det mobilnummer som står angett i listan (ifall EOS behöver kontakta oss), så var snäll och kontrollera att det är rätt!

Har ni frågor är det bara att höra av sig.

Jag tar också tacksamt emot hjälp med planeringen, har du inte möjlighet att bemanna något av passen kan detta vara något för dig.

Mvh Bittan
bittan.swedenborg@gmail.com eller 076-131 22 23