Tjoget 1-2 juli

LUJEK kommer anmäla ett lag till Tjoget!

I och med det stora intresset hos klubbens medlemmar att delta i Tjoget så har LUJEK kommit fram till att vi kommer att anmäla ett lag till tävlingen. Så ni som redan anmält intresse, boka in detta i sommarkalendern! Ni som är sugna på att vara med, gå in och anmäl ert intresse senast den 16 Juni under klubbaktiviteter: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/17455. I nuläget är det fler än 20 löpare intresserade, men misströsta icke! Vi kommer behöva reserver och det finns sträckor där det är tillåtet att ha flera löpare. Så anmäl dig om du är intresserad!

Allmän info om Tjoget:

Helgen 1-2 juli går Tjoget av stapeln strax utanför Lessebo, några mil sydost om Växjö. Tjoget är en stafett för 20-mannalag där det finns svårighetsgrader från vit nivå till blå nivå och sträckorna är 2.5-8 km långa. 2 sträckor får ha 1-3 löpare. Det här är en stafett för alla, där det blandas åldrar och nivåer.

Tjogets hemsida där du kan läsa inbjudan https://www.tjoget.nu/

med vänlig hälsning LUJEK