3 veckor kvar till SM sprint i Lund

Kick-off 14 maj kl. 16 på Centrala Idrottsplaten

Alla funktionärer oavsett tilldelad arbetsuppgift välkomnas till Centrala Idrottsplatsen, Fasanvägen 2 i Lund, söndagen den 14 maj kl. 16. Vi samlas på läktaren. På programmet:

  • Information från tävlingsledningen
  • Utdelning av funktionärs-T-shirt
  • Tröjpåtagning
  • Fotografering
  • Uppdelning i grupper och information från respektive huvudfunktionär

Behovet av gruppvis information varierar och hur lång tid allt tar är svårt att veta. De gemensamma delarna bör hinnas med på ca en timme. Inför fotograferingen, var beredd på att byta tröja lite snabbt ”i det fria”.

Fika på tävlingsdagarna

Alla funktionärer oavsett arbetsuppgift får en fika per tävlingsdag. Fikan består av:

Mackan sponsras av Landrins Bil och KIA. Kexchokladen och drickan sponsras av ICA Kvantum.

Iklädd funktionärs-T-shirt och med en egen medhavd kopp kan man även hämta en kaffe/te i serveringen på tävlingen, men gör det lite snyggt när det är kort kö.

Glutenfria alternativ kan fås i serveringen. I övrigt har vi tyvärr inte möjlighet att hantera specialkost för denna fika.

Lunch

Funktionärer som har arbetsuppgifter som sträcker sig från tidiga morgonen och till allt är hoppackat på kvällen får även en lunch. Dessa identifierade personer kommer bli kontaktade separat ca 16 maj för att beställa sin lunch.

Övriga funktionärer som, på egen bekostnad, vill beställa lunch och som är medlemmar i Lunds OK kan senast 21 maj beställa lunch via Eventor. Denna betalas sedan till klubben. Funktionärer som är medlemmar i en annan orienteringsklubb kan också beställa via Eventor och klubben kommer sedan få faktura. För funktionärer som inte är medlemmar i någon orienteringsklubb kan vi tyvärr inte erbjuda förbeställning av lunch, men det går självklart bra att handla i serveringen.

Den fika och lunch som arrangemanget bjuder på täcker naturligtvis inte hela näringsbehovet. Se till att komplettera med egen mat så att vi håller glädjen och humöret uppe hela helgen!

Klubbmedlemmars tävlande

Publiktävlingen på lördagen ingår i Skånes Ungdomsserie och vi vill gärna att alla klubbens ungdomar upp till 16 år deltar i denna tävling. Detta kan kombineras med funktionärsuppdrag före och efter det egna tävlandet och förstås även på söndagen.

Klubben har några juniorer som kan och får delta i SM. Dessa personer får naturligtvis inte ta del av några detaljer kring banläggningen och de kommer före start signera ett dokument där de intygar att de följt reglerna kring detta.

Inga övriga medlemmar får delta i någon av tävlingarna, inte heller i öppna klasser i publiktävlingen. Det är ju annars brukligt att man får det, men inte den här gången. Om man har tid över under den tidsperioden ska man istället anmäla sig som kontroll- eller trafikvakt. Vi har fortfarande behov att rekrytera fler funktionärer till dessa uppdrag. 

Fler funktionärer behövs

Det saknas fortfarande ett 30-tal funktionärer som kan ställa upp som kontroll- och trafikvakter. Fråga gärna en kompis eller en släkting om de kan ta ett arbetspass, helst personer över 15 år. Alla funktionärer måste anmäla sig på länken, så att vi kan hantera beställning av fika och fördelning av tröjstorlekar på ett rationellt sätt. Alla funktionärer får fika. Tröjor delas ut så långt lagret och storlekarna räcker. Vi tror de räcker och vi tror det blir kul!

Frågor?

Kontakta oss:

Anna Ljungqvist, projektledare, anna.ol.ljungqvist@gmail.com

Kristina Spångberg, tävlingsledare, kristina.hallander@gmail.com

Jens Sörvik, tävlingsledare, jens.sorvik@gmail.com