Anmäld eller ännu inte anmäld som funktionär till SM

Tack alla ni ca 180 personer som redan anmält er som funktionärer till SM! Anmäld eller ej – här kommer lite information ni bör ta del av.

Anmäl er – även ni som är tillfrågade på annat sätt

Det finns plats för fler funktionärer, speciellt kontroll- och trafikvakter, men även till en del andra funktioner. Alla funktionärer ska anmäla sig på länken och ange kontaktuppgifter och även önska tröjstorlek. Det gäller även ni som blivit kontaktade och tillfrågade på annat sätt.

Vinn en SM-mössa

Sista chansen att genom utlottning vinna en exklusiv SM-mössa är genom att anmäla sig senast kl 23:59 den 29 mars. Dragning kommer att ske i vittnens närvaro på Stallet dan före dan före 1 april.

”Jag är anmäld – när får jag veta vad jag ska göra?”

Inom de närmaste veckorna kommer huvudfunktionärerna för respektive område höra av sig till er. Vissa av er kan redan ha fått besked och för andra kommer det dröja till mitten av april. Har ni inte hört något den 20 april, tag kontakt med någon av oss, så tar vi reda på var det hängt upp sig. Det finns ju t ex viss risk att mailutskick fastnar i skräpposten.

Möte för alla funktionärer 14 maj

Söndagen den 14 maj kl 16:00 samlas alla funktionärer på läktaren på Centrala Idrottsplatsen, Fasanvägen 2, i Lund. Då kommer bl a följande hända:

  • Information från tävlingsledningen
  • Information från din huvudfunktionär
  • Utdelning av funktionärs-T-shirts
  • Tröjpåtagning
  • Möjlighet att byta tröjstorlek
  • Fotografering

När vi skiljs åt denna dag ska vi alla känna oss peppade och redo för upploppsrakan mot SM och publiktävlingen två veckor senare.

Intervju med August Mollén

På SM-arrangemangets hemsida finns det en intervju med August Mollén, landslagslöpare och VM-silvermedaljör i knockoutsprint 2022. Läs gärna också inbjudan i Eventor. Inbjudan till publiktävlingen kommer inom kort.

Anna Ljungqvist, projektledare, anna.ol.ljungqvist@gmail.com

Jens Sörvik, tävlingsledare, jens.sorvik@gmail.com

Kristina Spångberg, tävlingsledare, kristina.hallander@gmail.com