Ny hemsida

Välkommen till Lunds OKs nya hemsida!
Lunds OK har en ny hemsida byggd i WordPress. Anledningen till bytet är att hemsidor i Idrottonline stänger 31/12. Vi har i samband med detta också passat på att städa och fräscha upp innehållet.

Vad händer just nu?
Arbete med nya sidan pågår fortfarande. Arbetsgruppen har kopierat över det som vi bedömt fortfarande är relevant från Idrottonline-hemsidan, samt anpassat det till ny struktur. En del sidor har ännu inte hittat sin rätta plats i menyer, det kommer att flyttas runt efterhand som vi provar oss fram. En del sidor har inte varit helt uppdaterade på gamla sidan, det är också ett jobb där det finns mer kvar att göra.
Kalendern kommer att fyllas på med klubbarrangemang och relevanta tävlingar från Eventor.

Vi behöver ER hjälp!
Arbetsgruppen önskar att alla klubbmedlemmar tar en stund och tittar genom nya sidan. Saknar du något, eller hittar saker som är felaktiga eller inte fungerar – hör av dig till oss. Skicka epost till admin@lundsok.se, och beskriv ert önskemål, bifoga skärmklipp om det är relevant.
Vi ber respektive kommitté att speciellt se över ”sina” sidor. Det är ni som bäst vet vilken info som är aktuell eller gammal, och kan avgöra ifall vi fått med oss allt som behövs från Idrottonline-sidan eller inte.

Redaktörer i WordPress
Helst vill vi att alla kommittéer som har ”levande info” på hemsidan ska ha en egen redaktör som kan ajourföra sina sidor i WordPress. Hör av er till oss på admin@lundsok.se så fixar vi användarkonto och introduktion till er.

Den gamla hemsidan finns kvar till årskiftet på https://idrottonline.se/LundsOK-Orientering

// Arbetsgruppen – Malte, Richard, Claes och Eva-Lotta