Vilken fest vi bjöd på!

Studenterna på bal vid kontrollen på Bantorget är redan en klassiker som det kommer pratas länge om, men det var ju en gedigen orienteringsfest vi bjöd på hela helgen! Vi har fått till oss beröm från olika håll. Här ett par citat från elitlöpare i A-final:
”Stort tack för ett fint arrangemang! Det fick ni verkligen till.”
”Tack för ett sjukt bra arrangemang, riktigt bra gjort!”
Så ta åt er av äran – varenda en av er som hjälpte till! Ni är viktiga kuggar som fick hela maskineriet i arrangemanget att snurra.
 

Bilder

Johanna Nilsson och Tor Hellberg har fotograferat både löpare och funktionärer.
Bilderna kan fritt användas för privata och ideella sammanhang. Referera till respektive fotograf vid publicering.
 

Webbsänding

Vi rekommenderar att titta på webbsändningen från finalen i stafetten. Johan Elmerfjord och hans team gjorde ett fint jobb att få till den.
 

Vi vill ha era berättelser!

Det finns massor av bilder och filmer från tävlingarna, men vi vill också ha era berättelser om vad ni varit med om.
  • Vad hände egentligen när karantänen stängt?
  • Hur var det att agera lots till starten på stafetten?
  • Vad hände i mötena med allmänheten på stan och vilka samtal utspelade sig?
  • Vad sålde slut i serveringen och vad kommer vi få äta fram till jul innan det är slut?
  • Hur lyckades materialgruppen få snurr på alla kravallstaket som strösslades över staden?
  • Var du med om ett kritiskt moment, som precis räddades upp? (Vi vet att alla kritiska grejer som höll på att hända, som t ex balminglet, verkligen räddades upp.)
  • Vaktade du kanske en kontroll i en lugn krok där typ inget hände? Vi vill veta det också!
  • Är du en funktionär med bara lös anknytning till orienteringssporten? Vilka upplevelser hade du? Vad är det konstigaste/roligaste med orienterarna?
  • Ovanstående är bara exempel för att få igång era tankar. Det finns många fler moment i arrangemanget… Berätta om just ditt!

Välj ut ett minne som är extra starkt och berätta kort om det, eller skriv mer utförligt om du känner för det. Ni väljer själva. Gör det gärna nu när minnet är färskt och skicka till info@smsprint2023.se, så samlar vi ihop alla era berättelser sen.

Lite praktikaliteter

Vi vet att inte riktigt alla funktionärer fick den fika och lunch de borde fått. Det var en övermäktig logistisk utmaning att planera detta med full precision, speciellt för dem som inte kunde kompensera missar i planeringen genom själva att hämta på arenorna. Vi ber om ursäkt till de drabbade.

Alla tröjor beställdes redan i oktober, långt innan vi visste hur önskemålen om storlek skulle fördelas. Inte riktigt alla kunde därför få en T-shirt i hyfsat rätt storlek. Det finns ett fåtal tröjor kvar i damstorlek och man får gärna meddela intresse för en sådan.

26 augusti är det fest igen!

Boka lördagen den 26 augusti i almanackan. Då ska vi ha en tackfest för alla funktionärer som var med. Tid, plats och format får vi återkomma till, men save the date.
 
TACK för ert stora engagemang!
Projektledaren och tävlingsledarna
Anna, Jens och Kristina
Foto: Tor Hellberg