Logivärdar på Lundaspelen 1-5 januari 2023

Återigen är vi logivärdar på Lundaspelen, på Polhemskolan. Det är visserligen inte orienteringsrelaterat, men det handlar ändå om idrott, och det ger ett icke oansenligt bidrag till kassan. Skriv upp vilka arbetspass du kan hjälpa till med!

Status 2 januari:
Inhoppare för Marie B sökes! – 3 jan: det har löst sig!
Vi är en stor klubb med många medlemmar men tyvärr har detta inte märkts på bemanningen för Lundaspelen. För att lösa detta har flera bokar upp sig på mer än ett pass, stort tack för det! Marie B har till och med satt upp sig på 4 pass då läget var akut, två av dessa är nattpass.
Detta är verkligen inte en lösning som är okej, därför ber jag er alla att fundera en gång till för att se om det finns möjlighet att ta ett av de passen som det i nuläget står hennes namn på:
natten mellan ons-tor (4-5 jan), kl 23:00-6:15
tor förmiddag 5 jan, kl 6:00-13:00
Uppmaningen gäller även föräldrar som har barn i vår verksamhet.
/Bittan 

Status 13 december:
5 pass är fortfarande lediga för att bemannas av Lokare som kan hjälpa till som Logivärdar på Lundaspelen 1-5 januari 2023, Polhemskolan. Så in och boka ett pass i bifogat schema!

Vi i Lunds OK försöker undvika att skicka ut medlemmar att sälja lotter, kakor, blommor, korv, etc. Detta är visserligen inte orienteringsrelaterat, men det handlar ändå om idrott, och det ger ett icke oansenligt bidrag till kassan. Se det som ett bra tillfälle att lära känna någon i klubben som du kanske inte känner så bra. Här behövs inga orienteringskunskaper, så här kan alla göra en insats!

Vi kommer att vara på Polhemskolan.
Som värdar kommer man att ha ett rum vi utgår ifrån. Men man går sen rundor och kollar att allt är OK, kollar att inga dörrar ställts upp som inte ska vara öppna, att korridorer inte blockerats, fyller på toapapper och handdukar mm. Man kommer även att ha tid att läsa, kolla på film eller jobba på datorn till exempel. Under natten är det tänkt att vi ska vara 3 personer. Man kan då turas om att vila lite, samtidigt som man kan gå rundor två och två. Alla tre behöver inte vara vakna hela natten.

Vi kommer att ha en liten kiosk, som nog kommer att besökas mest under kvällstid.

Detta Google-dokument visar vilka pass som behöver fyllas upp. Skriv in namn och telefonnummer på det/de pass du kan hjälpa till på.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1V8xxgWRyDeBoTIAHeWW1REgYGZoZ4LWIhhzsWTNfiOU/edit?usp=sharing

Passen är fördelade enligt följande tider:
06.00-17.15 2 pers
17.00-23.15 2 pers (ett lämpligt pass om man jobbar samma dag)
23.00-06.15 3 pers
In- och Utcheckningspassen är något annorlunda

Så nu är det bara till att boka sig på ett pass eller flera. Kanske en hel kommittee vill ta ett pass, för att kunna kombinera med möte? Eller en stickjunta som vill ta ett pass gemensamt? Under dag- och kvällspassen får man mat i Polhems matsal.

Efter hand som passen blir bokade kommer en del namn att bli rödmarkerade. Dessa har utsetts till ansvarig för just det passet. Ni måste finnas tillgängliga på det mobilnummer som står angett i listan (ifall EOS behöver kontakta oss), så kolla gärna att det är rätt!

Har ni frågor är det bara att höra av sig!
Mvh, Marie och Bittan
marie.borggren@gmail.com eller 070-302 92 46
bittan.swedenborg@gmail.com eller 076-131 22 23