Inbjudan till nybörjarkurs i orientering 2024

Torsdag den 4 april kl. 18:30 är det start för årets nybörjarkurs!
Kursen är för barn och unga från och med året man fyller 9 år och äldre. Även föräldrar och andra vuxna är välkomna att delta.

Anmälan till nybörjarkursen är stängd! Vid frågor kontakta Bittan, se tel och mail nedan.
Anmäl dig/ditt barn till Nybörjarkursen genom att fylla i Google-formuläret på denna länk.
https://forms.gle/7wEtqgUHTbo881XJ9

Kursen passar dig som tycker om att vara utomhus och då gärna i skogen. Tycker du dessutom om att röra på dig samtidigt som du utmanas att hitta den rätta stenen eller den rätta stigkorsningen är kursen verkligen något för dig.

Kursen mål är att du ska lära dig grunderna i orientering, bland annat hur du använder karta och kompass för att hitta rätt väg genom skogen. Efter kursen är du välkommen att fortsätta orientera i den ordinarie verksamheten. Under kursen finns även tillfälle att tillsammans med ledare vara med på en orienteringstävling.

NÄR:Kursen startar den 4 april kl. 18:30 – ca 20:00, och avslutas i höst.
Övriga kursdatum är: 11/4, 18/4, 25/4, 2/5, 16/5, 23/5, 30/5, 22/8 och 29/8
VAR:Vi samlas vid Lunds OKs Klubbstuga i Dalby, också kallad Stallet som finns på Dalby­badet, adress; Lögarevägen, Dalby. I kursprogrammet ingår även några tillfällen då vi samlas vid Skryllegården eller i Lund.
FÖR VEM: För barn och unga från och med året du fyller 9 år och uppåt, även föräldrar och andra vuxna är välkomna att delta. Max antal deltagare på kursen är 30 stycken.
ANMÄLAN:Platserna till kursen släpps via Lunds OKs hemsida, onsdag 6/3 kl. 17:00.
UTRUSTNING:Du behöver oömma skor med lite grövre sula att springa i, de kan bli både blöta och leriga i skogen, samt långa byxor och långärmad tröja/jacka.
KOSTNAD:Kostnad för kursen är 600 kr för deltagare upp till 25 år och 850 kr för äldre, i priset ingår medlemskap för hela 2024. Kursavgiften betalas senast den 9 april, till Lunds OKs bankgiro 346-5374. Avgiften kan även betalas in via Swish vid första kurstillfället.

Information till föräldrar! 
Orientering sker till stor del ute i skogen och ibland utanför stigar och vägar.
Så länge ert barn inte klarar att orientera helt på egen hand utan hjälp från någon, så behövs det en vuxen/förälder som följer med eller ’skuggar’ ert barn under träningarna. Tanken är att ni enbart ska finnas där ifall ert barn tappar koncentrationen eller tappar bort sig ute i skogen, allt för att ert barn ska känna sig tryggt.

Mer information om klubben hittar du på vår hemsida: www.lundsok.se

Har du frågor om nybörjarkursen kontakta 
Bittan Swedenborg, 076-1312223, bittan.swedenborg@gmail.com
Marie Borggren, 070-3029246, marie.borggren@gmail.com

VÄLKOMNA!