DM-stafett och 25-manna

Vill du springa DM-stafett 3 september på Söderåsen eller 25-manna 7 oktober vid Lida friluftsgård Botkyrka. Då ska du nu göra din intresseanmälan!

DM-stafett 3 september
Årets DM stafett går söndagen den 3:e september på Söderåsen nära Klåveröd.
Junior, senior eller äldre: Anmäl ditt intresse att vara med i ett lag på Eventor klubbaktivitet https://eventor.orientering.se/Activities/Show/18545
Anmäl dig så snart som möjligt men absolut senast Sö 27/8 kl 15:00. Ange din ålder för det underlättar laguttagningen. Vi kommer att anmäler lagen den 27/8 och gör laguttagningen senast i början på veckan som följer.
LUJEK genom Sara
Ungdomar: Lunds OKs ungdomskommitté arrangerar DM-läger för ungdomar på Söderåsens Resort i Ljungbyhed. På lördagen springer vi medel-DM på förmiddagen, och på eftermiddagen blir det bad, aktiviteter och häng med kompisar på lägret. På söndagen DM-stafett. Vill du vara med på lägret och/eller DM-stafetten så anmäler du dig på https://eventor.orientering.se/Activities/Show/18487. Anmäl dig senast 20 augusti.

25-manna 7 oktober
Snart är det höst och då vankas 25-manna. Vi i Lunds OK vill ju självklart få med ett lag. Anmäl intresse så snabbt du kan men senast 27 augusti. https://eventor.orientering.se/Activities/Show/18830
I ett 25-manna-lag behövs löpare i alla åldrar. Se inbjudan på https://www.25manna.se/
//LUJEK genom Erik