Inbjudan till nybörjarkurs i orientering

Torsdag 23/3 kl.18:30 är det äntligen start för årets nybörjarkurs!
Kursen är för barn och unga från och med året man fyller 9 år och äldre. Även föräldrar och andra vuxna är välkomna att delta.

Kursen är fulltecknad och anmälan är stängd.
Anmäl dig/ditt barn till Nybörjarkursen genom att fylla i Google-formuläret på denna länk.
https://forms.gle/EEF992hpGsJHND1V8

Kursen passar dig som tycker om att vara utomhus och då gärna i skogen. Tycker du dessutom om att röra på dig samtidigt som du utmanas att hitta den rätta stenen eller den rätta stigkorsningen är kursen verkligen något för dig.

Kursen mål är att du ska lära dig grunderna i orientering, bland annat hur du använder karta och kompass för att hitta rätt väg genom skogen. Efter kursen är du välkommen att fortsätta orientera i den ordinarie verksamheten. I kursen ingår även att vi tillsammans är med på en tävling.

NÄR:Kursen startar den 23 mars kl. 18:30 – ca 20:00, och avslutas i höst.
Övriga kursdatum är: 30/3, 13/4, 20/4, 27/4, 4/5, 11/5, 25/5, 24/8 och 31/8
VAR:Vi samlas vid Lunds OKs Klubbstuga i Dalby, också kallad Stallet som finns på Dalby­badet, adress; Lögarevägen, Dalby. I kursprogrammet ingår även några tillfällen då vi samlas vid Skryllegården eller i Lund.
FÖR VEM: För barn och unga från och med året du fyller 9 år och uppåt, även föräldrar och andra vuxna är välkomna att delta. Max antal deltagare på kursen är 30 stycken.
ANMÄLAN:Platserna till kursen släpps via Lunds OKs hemsida, torsdag 9/3 kl. 18.00.
UTRUSTNING:Du behöver oömma skor med lite grövre sula att springa i, de kan bli både blöta och leriga i skogen, samt långa byxor och långärmad tröja/jacka.
KOSTNAD:Kostnad för kursen är 600 kr för deltagare upp till 25 år och 850 kr för äldre, i priset ingår medlemskap för hela 2023. Avgiften betalas senast den 28 mars, till Lunds OKs bankgiro 346-5374. Avgiften kan även betalas in via Swish vid första kurstillfället.

Information till föräldrar! 
Orientering sker till stor del ute i skogen och ibland utanför stigar och vägar.
Så länge ert barn inte klarar att orientera helt på egen hand utan hjälp från någon, så behövs det en vuxen/förälder som följer med eller ’skuggar’ ett barn under träningarna. Tanken är att ni enbart ska finnas där ifall ert barn tappar koncentrationen eller tappar bort sig ute i skogen, allt för att ert barn ska känna sig tryggt.

Mer information om klubben hittar du på vår hemsida: www.lundsok.se

Har du frågor om kursen kontakta 
Bittan Swedenborg, 076-1312223, bittan.swedenborg@gmail.com
Mats Erikson, 070-2423038, erikson.mats@gmail.com

VÄLKOMNA!