Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Torsdagsträning i Lund

23 november 2023 kl 18:30 - 21:00

Torsdagsträningar i Lund november-februari/mars.

Det är träning för alla åldrar kl. 18:30. Båda grupperna utgår denna vintern från Fäladsskolans idrottshall, nordöst om Fäladstorget.

De yngre (Vit grupp, Gul grupp). Träning kl 18:30 till ca 19:30. Uteträning i närområdet. Utrustning: kläder efter väder, löparskor och reflexväst. Ta med egen pannlampa och kompass om ni har (finns annars att låna). Ungdomar i Gul grupp väljer själv om man vill träna med de yngsta eller springa med löpargruppen. Äldre deltagare i vit grupp kan delta i löpargruppen om man vill det istället.
Träning för Vit grupp flyttar tillbaka till Dalby efter sportlovet (v9).

Löpargruppen. Träning kl 18:30 till ca 19:30. Löpträning ute för alla från ca 12 år. Olika typer av intervaller och backträning. Prel program finns på LOK-hemsidan. Reflexväst obligatoriskt, skor/pannlampa beror på backe/intervall. Vi har tillgång till gympasalen först från kl 19:30, så därför har vi tyvärr begränsade (inga) möjligheter för ombyte innan.

Styrketräning inne, Fäladsskolans idrottshall start ca kl 19:45, slut innan kl 21:00. Cirkelträning med inriktning på muskelgrupper som vi som löpare har nytta av. För deltagare från 12 år och äldre. Det går bra att komma bara till styrketräningen.

 

LÄS MER PÅ HEMSIDAN

Torsdagsträningar

Träningsprogram/detaljer för alla grupper brukar publiceras på Lunds OKs Facebook-sida senast på onsdagen före träningen.

Detaljer

Datum:
23 november 2023
Tid:
18:30 - 21:00
Evenemang Kategori:

Plats

Lund Fäladsskolans idrottshall